Den Ærlig til Godhed Sandheden om Forældre

Den Ærlig til Godhed Sandheden om Forældre

Du får en masse mad til at lave mad, så du vil helt klart kræve en massiv krukke eller flere potter og opdele ingredienserne mellem potterne. Fødevarer kan være klar på et centralt sted og derefter transporteres til lokalet hvor det skal serveres. Bare sørg for, at du ved, hvad økologisk mad er, og sørg for, at den mad, du spiser i din hamster, er ægte økologisk.

Forældre - Oversigt

Forældre skal holde trit med at bruge deres barns udvikling. De frygter ofte, at de forsømmer deres børn. Nogle forældre mener, at ordene parenting disciplin og deres ide om at hæve børn ikke bør nævnes i nøjagtig samme sætning. Så forældre må acceptere, at en form for straf er afgørende for udøvelsen af barnets sunde moralske udvikling, en slags meget god straf. En forælder bør ikke tillade, at de organiske virkninger af at løbe ind i en travl vej, for eksempel at ske. Selvom det ikke altid er let, vil forældrene tjekke forældrenes livslang lektion i personlig udvikling. Andre forældre virker så sarte for deres børn, de behøver ikke at byrde deres forælder ved at udnytte deres ideer og følelser.

Introduktion til forældre

Fra 4 til 6 uger vil dit barn udvikle sig mere energisk og vil gerne lege med. Siden den lille vokser opstår problemet, og forældrene står over for vanskeligheder med at håndtere flere problemer. Uden disciplin mangler børn de meget vigtige værktøjer til at skabe relationer og udvikle færdigheder, de skal blive ansvarlige voksne. Når de går videre gennem udviklingsstadierne, er de sikre på at eksperimentere med mange former for udfordrende opførsel. Børn er blandt de mest dyrebare gaver, som hver forælder har i deres liv. Fordi dine børn ikke er i din nærhed hele tiden, kan du ikke vide, om de følger dine egne retningslinjer, men den nemme sandhed, du har fået dem, har vist sig at være ret vigtig. Børn i deres småbarnsår kan f.eks. Finde en øre fra vejen og sætte den i deres egen mund.

Forældrehistorierne

Hvis du vil have dit barn til at sikre og føle sig trygge, skal du deltage med din ungers liv. Det kan være svært at fortælle dit barn ikke at gøre noget eller den måde at opføre sig på. Så brug dine øjne til at finde ud af, hvad dit barn håber at klare sig godt. Det er klart, at de ikke bør udsættes for nogen form for misbrug af nogen art. Barnet har ikke lov til at sætte spørgsmålstegn ved dine valg og tips om enhver situation.

Du vil helt sikkert føle dig glad, når den lille vokser til et fantastisk menneske. Om et par år udvikler dit barn hurtigt, og det har lært at bruge mentale blandinger. Når du f.eks. Har et barn, er det lille og lige begyndt at gå i skole, har du mulighed for at bruge en streng parenting stil for at sikre, at de udfører deres lektier i tide og gør dem til en tidsplan. Børn bør have tilladelse til en helt gratis udvikling, i overensstemmelse med deres egne krav, på deres egen rytme. Dit barn er omtalt som en førskolent fra 3 til 6 år. Hæve børn er blandt de mest givende og hårde ting, som du sandsynligvis vil gøre i din levetid.

Tidligere BlotBaby Guide
Næste BlogBørn, arbejde og forældre
Skriv en kommentar